Saturday, March 1, 2008

SEMANGAT PERJUANGAN HARMONI



Sesekali kehidupan kita ni kena layan benda2 puitis gak. sebab bagi pendapat aku la...memang fitrah kita ni perlukan kedamaian..serock kapak mana kau...seganaz puaka mana kau..akan sampai satu masa kau perlukan kedamaian jugak! percayalah...
lakaran 1
aku lukis geng XPDC masa ada Ali dulu. sajer rasa macam best lukis sambil layan lagu tu...hihiii
lakaran 2
ini semua orang tahu gambar Husin ADS ngan Sahak BUA karya Aie.
memang dua2 karya ni banyak pengaruh dia. so aku pun terpengaruh mengabungkan kedua2 karekter ni sebagai tribute pada kartunis Aie...
So, korang layan jerlah orait!!! - Chow!

4 comments:

meo188 said...

wah, tak tau pula ada kartunis online malaysia lg... salam kenal... jom join kiteorg!!!

Johan said...

hihihii...baru berjinak2 bro...
ni nak lawan website korang la nih...(melawak jer)
thanks sudi singgah kat teratak usang aku ni...
aku dah pi website korang...peh! mantap jugak korang ek...
salam perkenalan jugak...orait..
Jom la!!!

meo188 said...

apa kata kita gabung j. baru lg best. sama2 buat ni sbb hobikn. apa2 sj yang bleh kita buat kerjasama. first, kita tukar2 link... okeh!

Johan said...

blog ni aku wujudkan sebagai penghargaan buat diri aku sendiri... kira terlalu bermakna buat aku la. memang aku nak join ko. tapi takat termampu jer la...bleh kan???