Thursday, April 3, 2008

BIOL APA?

sebuah lawak paling biol di muka bumi.

10 comments:

meo188 said...

ganas nih. ada unsur gusti-hardcore match

Nas-Aguri said...

Lawak ganaz ko ni cam syok sendiri punya idea je. -kan? Hahahahaha...

Drakness said...

Syok sendiri takpe johan. jangan sampai engko melacurkan kartun Malaysia sudah ler. muka jepun pakaian melayu. itu lagi syok sendiri namanyer-hahahahaa...

Johan said...

meo188- hihihi kena gam tak?.

hi..aguri tahnks for comment.

drakness- takpelah drakness... biarkanlah orang nak kata apa. aku still akan berkarya. Ini adalah karya ikhlas dari aku buat korang.
aku enjoy!

gayour said...

black humor!
gua teringin nak buat lawak jenis ni.

Johan said...

Yo! BRO. Gayour welcome!!!
teruja dengan kehadiran bro. mengunjungi blog. cartoonria!
Thanks For Support!
buku 'Melukis Kartun cara Gayour' memang Ngam HO! Orang panggil hero!

Nas-Aguri said...

Lerr... drakness,
cam kenal je lu punya ayat power tu. Sampai kat sini tak abih lagi ko punya tak puas hati... HAHAHA... kelakar la you ni!

Johan,
aku tak kata syok sendiri tu cam drakness cakap. Gua maksudkan syok sendiri ni... idea spontan yang ganaz abis. Ko jgn terpengaruh plak apa yg dia cakap tu... dia bukan reti menilai... cakap je lebih... huha~ huha~ input tarak... HAHAHA. Jgn marah aa~ drakness... gua gurau2 je.

Baik ko tambah ilmu ko ngan brader Gayour... lagi berfaedah.

sbent019 said...

merambat lalat ngan penyapu memang peberet bapak aku, kekadang ngan aku2 skali di ghremmmbatnyeee..ahyaakkk....dulu laaa.sekarang die dah tak larat dah...heheheh selamat aku...

JOHAN said...

nas- aguri
hi!
drakness tak puas hati pasal apa tu aguri?
rileks...korang jgn gaduh2. percaya dgn apa yang kita buat..insya Allah selamat dunia akhirat. bermaaf-maafanlah.

sbent019
oit!!! lama tak nampak? mana pegi daa..hihihii..

sbent019 said...

baru berapa bulan aku kenal nkau...tinguk dah ade improvement lah... ahhhh..!!! tak boleh..! aku takkan benarkan kau mendahului aku johannn..!! ayuh..! kita lawan lumba lari dalam seluar..! tinguk sapa yang menjadi johan!! hahahhaha... !!!