Friday, July 16, 2010

Salam ceria buat yang tersinggah ke blog aku...
Fuhh..lama betul aku tak updated!! bukan sebab aku dah malas..tapi sebab tuntutan hal2 yang lain menyekat ruang waktu untuk aku mengupdatedkan kartun di ruangan ini.

Terkadang terdetik rindu aku untuk melakar sesuatu ke dalam tapak blog cartoonria. Sapa cakap aku tak rindu...rindu bangat woo!! hehe...

Pada korang yang tersinggah lagi disini...aku ucapkan terima kasih banyak2.
lagipon jaringan sosial Facebook makin menggila sekarang..aku yakin rata-rata sudah beralih arah ke sana. blog2 pula semakin sunyi macam kampung yang dah ditinggalkan penghuni.

Apapon pada korang yang ingin mengikuti ( kalau ada ler) karya2 aku seterusnya boleh dapatkan majalah UMBRA dan MOTOMOTO terbitan akarcreative. Majalah ini diterbitkan sebulan sekali sahaja. Rata-rata mengatakan majalah ini sukar nak jumpa. insya Allah..nanti korang akan jumpa jugak. Jangan risau...allright!!

Aku juga akan cuba menghasilkan kartun2 untuk blog kesayangan aku ini. Dalam masa yang terdekat ini.

tungguuuu!!

p/s: Pada yang nak komen pasal karya aku bleh la mengepostkan email ke --> cartoonrian@gmail.com


choww!!


Brader Eezhan.

2 comments:

INDRA QIRANA said...

salam seronok tengok industri komik malaysia skang sangat cergas..teruskan bekarya bro

BRADER EEZHAN said...

salam bro. mudahan ianya terus berkembang dan berkekalan. sama2lah kita memeriahkan industri komik ini. tahniah dgn koleksi 'MEREKA'- :-)