Sunday, August 31, 2008

JOM SERTAI MEREKA!


PENCARIAN BAKAT BARU MAJALAH GILA-GILA .

MULAKAN SEJARAH ANDA DISINI!!!

LET'S GO!

10 comments:

Ebriza Aminnudin said...

bila nak mula? :)

sbent019 said...

nkau join diorang tak Johan... kalau nkau tak de aku pon tak nak ah... malu ar takde kawan...

JOE said...

ebriza...insya Allah...dlm ms terdekat nih..hihi

JOE said...
This comment has been removed by the author.
JOE said...

sbent019...jom la join...ko ni.. itu pun nk bteman..hehe..jom! ko contact aku kat email o.k?

dina said...

jo, ko join GG ye... aku nak lukih dah takdak skill... aku sokong ko dari belakang sebab abby dah sokong dari sebelah... ekekekekee

BuDakHutaN said...

Salam Ramadhan brader Joe

ahaks, kalau ikut and jadik part time dari kejauhan nun disini bleh ka tu?

JOE said...

dina...lama ko tak jengguk aku ar..hehe
insya Allah...kalau kartun aku tak kene reject kuikuikui...

budakhutan, salam ramadhan...ko nk hantar kartun dari san pun takdak hal...yang penting semangat ko tu..cubalah hantar..mana tahu esok2 ko bleh jadi kartunis yang berjaya!

Ebriza Aminnudin said...

hantu ko dina ....

JOE said...

dina ni..suka myakat ebriza tau. hihhi